tisdag 19 april 2011

Dagboksblad tisdag 19 april 2011

Det är då själva fan. Idag är andra dagen som jag knappt har suttit vid min arbetsplats mer än 45 minuter på hela dagen. Det känns inte riktigt som om jag gör rätt saker. Men jag har i alla fall käkat lunch med en arbetskamrat, och det blev en extra trevlig lunch, som alltid när mar får det lunchsällskapet. I övrigt har dagen gått åt till att diskutera vad produktkvalitet är och om den går att mäta.

Efter jobbet, eller egentligen under arbetstid, åkte jag till stan för att delta på det första styrelsemötet i IOGT-NTO:s distriktsstyrelse. Det var inget långt möte, men det var ett kort. Och intensivt. Kommer nog att bli roligt. Så här långt verkar det ju i alla fall vara en massa trevliga människor inblandade.

Och det bästa av allt, jag fick köra Vespan in till stan och sedan köra hem igen. Det blev med andra ord lite åka av idag.

Hemkommen käkade jag middag och tittade på det eminenta programmet Huset fullt av hundar, och till min förvåning får jag se att en av mina arbetskamrater är den familj som ska få en ny hund. Roligt att se henne på TV tycker jag. Och dom valde rätt hund. (Och så kan man ju ha synpunkter på programidén, men det hoppar jag över idag.)

I morgon ska jag åka till Göteborg, så det är nog dags att gå och lägga sig nu. Sådetså

Inga kommentarer: