torsdag 8 juli 2010

Dagboksblad torsdag 8 juli 2010

Jävla märklig förkylning-eller-vad-det-nu-kan-vara, som inte går över. Har fortfarande ont i halsen, ont i huvudet och det känns under strundom som om jag hade feber. Är dessutom trött!

Som sagt, det är svårt med pensionärer och deras dagsschema. Idag hade vi förmiddagsfika klockan 10. Fan man har ju knappt ätit frukost då. Men det löste sig.

Efter förmiddagsfikat åkte vi till Mårbacka för att.....eh...dricka förmiddagsfika, denna gång vid rätt tidpunkt, dvs runt ett. Sedan åkte vi in till Sunne för att se på byn och handla lite. Därefter åkte vi hem, och jag hann nästan till repetitionen med träfforkestern. Sedan visade det sig att det skulle bjudas på grillad korv och potatissallad klockan 7. Återigen en sån där pensionärstid. En sådan tid förutsätter ju att man har käkat en rejäl lunch tidigare på dagen. Det hade inte vi, och då är det inte lätt att klara sig fram till klockan 7. Men vi härdade ut. Lagom till den gemensamma måltiden kom regnvädret. De som inte sprang in i något hus eller satt under en björk blev ganska blöta.

När korven var uppäten gick vi hem och tittade på en film och käkade chips. Sedan var det läggdags, och jag kände mig totalt jävla utslagen.

Inga kommentarer: