söndag 4 juli 2010

Dagboksblad söndag 4 juli 2010

Vaknade med feber, ont i halsen samt ett jävla regnväder utanför husvagnen. Kanske inte det bästa starten på värmlandssemestern. Tryckte i mig på bamyl och somnade sedan om. När vi vaknade nästa gång, runt 10, hade det slutat regna, men feber och halsont var kvar.

Efter frukosten åkte vi in till staden för att konstatera att hela Karlstad är jävligt stängt en söndag i juli. (Vad annat var att vänta) I stället satte vi kurs mot Alsters herrgård. Inte så mycket föratt vi ville se konsthantverket eller för att vi ville dyrka Fröding, men dom har ett hyfsat kafé där, och det ville vi dyrka. Lite i alla fall.

När kaffet var urdrucket åkte vi tillbaka till campingplatsen, men passade på att handla middagsmat på vägen hem. Medan övriga familjen sedan ägnade sig åt minigolfspel, ägnade jag mig åt vila. Sedan var det dags att dra på middagen. Det gick bra om man grundade med mer bamyl. Kvällen avslutades i princip med att titta på någon film som gick på TV och så en hundpromenad, samt en stilla bön om att jag ska vara friskare i morgon. Annars är det inge roligt.

Inga kommentarer: