söndag 11 juli 2010

Dagboksblad söndag 11 juli 2010

Ganska varmt var det i går kväll, och ganska varmt var det i morse. Eftersom vi bara övernattade gick det ganska enkelt att stuva för avfärd. Men innan vi åkte tog frun och jag en tur ner till centrum och handlade lite på hemköp. Lika bra att passa på, så man slipper det när man kommer fram.

Runt halv tolv rullade vi iväg från Värnamo. Första stoppet var planerat på Kryllans kennel i Vittsjö. Inte för att vi skulle köpa hund, utan helt enkelt för att vi ville bli bjudna på lunch och fika.... näe, inte det heller. Faktiskt helt enkelt för att det var länge sedan vi träffades, och det vore roligt att träffas igen. Att vi sedan blev bjudna på lunch och fika får ses som en extra bonus som vi är oerhört tacksamma för.

Ett antal timmar senare rullade vi ut från Vittsjö med sikte på Simrishamn. Och strax efter sex fällde vi ner stödbenen på Tobisviks camping. Varmt som attan var det. Tur att vi har AC både i husvagn och i bilen. Vi lagade mat, reste förtältet, fikade och promenerade en sväng in till stan. Tittade lite på TV, och sedan var det läggdags.

Inga kommentarer: