torsdag 15 juli 2010

Dagboksblad torsdag 15 juli 2010

Vaknade mitt i natten och hade jävligt ont i ena örat. Tryckte i mig magencyl och somnade sedan om. På morgonen hade jag fortfarande ont, och med vetskap om att äldsta dottern fick öroninflammatin av den infektion hon gav mig, kändes risken för att jag skulle fått öroninflammation något större än obefintlig. Eftersom jag inte hade lust att vänta i tre dagar för att se om det blev bättre och sedan vänta ytterligare tre dagar på att antibiotikan skulle börja göra nytta, ringde jag vårdcentralen omedelbart, och fick en tid strax därefter. Läkaren jag träffade påstod att jag inte hade öroninflammation. Vi får väl se.

Sedan gick vi en tur på stan, och besökte Zekes (inte bar, utan antikvariat) och sedan åkte vi och badade hund. När hunden var badad (det gick fort, för det var bara 10 grader i havet) åkte vi till Skåne Tranås och fikade på Madam Blå. Och så passade vi på att besöka Österlenchoklad igen.

Sedan hemåt. Låg och läste i den svala husvagnen en stund innan det blev dags att laga middag.
Efter middagen ytterligare läsning och sedan gick vi bort mot de berömda klipporna, Vårhallarna, som ligger strax norr om campingplatsen. Där är väldigt fint ljus på kvällen, och vi drack kvällskaffe, fotograferade och badade hund igen. Sedan hemåt, och jag satt några timmar framför datorn för att ta hand om dagens bildskörd. Och vips blev det läggdags. Då konstaterade vi att det var 23 år sedan vi gifte oss. Vi hann fira det i 10 minuter innan dagen tog slut.

Inga kommentarer: