tisdag 16 november 2010

Dagboksblad tisdag 16 november 2010

Började dagen med att lämna hund på dagis. Detta för att jag skulle få ha bilen och kunna åka till stan efter jobbet. Var därför på jobbet redan vi halv åtta. (Det är extra viktigt att åka tidigt när man åker bil, annars fastnar man i bilköerna. Det är lite ovant, för med en Vespa finns det nästan inga bilköer.)

Det blev en bra dag på jobbet. Fick en massa gjort och hade det rent allmänt rätt trevligt. Fram på eftermiddagen kom jag dock på att jag hade glömt min svarta väst hemma. Den västen är rätt bra när man ska på ordensmöte. Det är inget måste, men det är svårt att bära klocka i kedja om man inte har en väst. Och har man väst knäpper man inte kavajen, vilket är bra, när den har blivit lite för liten om magen. Efter sista mötet åkte jag därför hem för att hämta västen, och sedan åkte jag till stan. Ordensmötet gick bra som fan, men tog lång tid. När man sedan kommer hem från ett sådant möte är det väldigt svårt att gå och lägga sig direkt. Man skulle behöva ta sig en drink eller nåt för att varva ner. Eller också kokar man sig lite te och sätter sig framför datorn. Nu är emellertid teet snart uppdrucket, och jag har inte så mycket mer att skriva. Mer än att det är läggdags för länge sedan eftersom jag ska till Göteborg i morgon. Sådetså

2 kommentarer:

Therese sa...

Hoppas du kom i säng i skalig tid och att du orkade upp i morse. Trevlig helg på sig ;)

Hundblues sa...

Therese, jag orkar alltid upp. Det är oftast på eftermiddagen eller tidigt på kvällen efter som det märks att jag sovit för lite. Trevlig hälj på sig själv.