fredag 19 november 2010

Dagboksblad fredag 19 november 2010

Även denna dag förflöt utan alltför upprörda känslor på jobbet. Jag blev bara lite upprörd på ett förslag till metod att utvärdera produktkvalitet. Men som tur var tyckte även de flesta andra på det mötet att förslaget var ganska dumt.

Hem åkte jag ganska tidigt. Det blev lyxmiddag, pizza. Sedan åkte vi till hundkursen. Och en sak är säker, om man bara kommer på "rätt" sätt är det otroligt lätt att lära Ia nya saker. En annan sak är också säker, jag är mycket duktigare på att sitta bredvid och tala om vad frun gör för fel när hon tränar Ia, än att göra rätt själv. (Men det är ju ungefär det som hela mitt yrkesliv har gått ut på, så det vore väl fan om jag inte vore duktig på det.) Det är också så otroligt intressant att se hur väl Ia kommer överens med den andra lagotton på kursen. Och när den andra lagotton lägger huvudet i mitt knä känner man verkligen att det finns en massa likheter mellan alla lagotto, även om det till synes är väldigt olika.

Efter kursen åkte vi hem och tittade på det inspelade avsnittet av kvällens Doobidoo. Sedan blev det lite djurpolisen på Animal Planet, fika och så gick de flesta och la sig. Själv ägnade jag mig åt att plocka undan en massa skit sitta lite vid datorn, och nu är det läggdags.

Inga kommentarer: