söndag 14 november 2010

Dagboksblad söndag 14 november 2010

Inte heller idag blev det någon promenad på golfbanan. Jag hade siktet inställt på matmässan i Älvsjö. Men det visade sig att det var mindre mat och mer alkoholhaltiga drycker än någonsin tidigare. Det var bara vinprovning kändes det som. Och inte så mycket annat spännande. Jag såg att Demeyere hade kommit med en ny grillpanna. Det kostade bara 2200:- Jag köpte den inte. Däremot köpte jag en bit gotlandstryffel. Och så smakade jag mig igenom allt som gick att smaka på som inte innehöll alkohol. Mätt blev man.

Efter mässan var det tänkt att jag och äldsta dottern skulle träffas i stan för att köpa varsitt par Dr Martens-kängor. Riktiga punkkängor skulle det vara. Jag var aldrig punkare när det begav sig, och dottern tycker det verkar så häftigt med sådana kängor, så då tänkte vi köpa oss varsit par. Men den jävla SkoUno, den klassiska skoaffären på Gamla Brogatan hade stängt på söndagar. Så det blev bara en fika på Vetekatten. Sen åkte jag hem.

Middag skulle det lagas, hund skulle det kammas och klippas, blev till ordensbröderna skulle det skrivas och TV skulle det tittas på. Vips så hade kvällen gått, och det är läggdags.

4 kommentarer:

Hanna sa...

Jag har avverkat ett antal par dr martens i mina dar.. För några veckor sedan städade jag i källaren och hittade ett par men då det låg jordnötsskal i dem tror jag bestämt att någon liten mus har bott i dem + att de var trasiga under så de åkte i soporna.. lite tråkigt,vi har gått många bil och haft mycket kul tillsammans

Hundblues sa...

"Vi ska alla den vägen vandra". Jo, jag har förstått att förutom att vara just Dr Martenskängor är dom också väldigt bra. Ska bli spännande. Jag kanske till och med kan använda dom :-)

hanna sa...

varning för skoskav

Hundblues sa...

Tack. Kunde just tänka mig det.