fredag 12 november 2010

Dagboksblad fredag 12 november

En kanondag på jobbet. Möte mellan 8.15 och 9, mellan 9 och halv 11, mellan 12 och 13, mellan 13 och 14, mellan 14 och 14.30 och mellan 15 och halv fyra. Sex möten på en dag, det är inte illa. Men roligt har jag haft i alla fall. Och fredagsfika har jag fått. När jag kom hem lagade jag mat, och sedan begav vi oss i väg på hundkurs. Det var länge sedan vi var på kurs med Ia, så det var verkligen på tiden. Redan på parkeringen mötte vi en av de andra kursdeltagarna, en lagotto. Och man slås igen av att lagotton är en egen ras. Dom är, trots sina olikheter i utseende och sinne ändå väldigt lika. Man känner sig direkt hemma i sällskap med en lagotto. Det var en kurs som hette cirkushund. Syftet var att ge idéer till nya saker man kan lära sin hund och komma med tips på hur man ska träna in olika moment. Det var väldigt roligt, tyckte både Ia och vi andra.

När vi kom hem från kursen var det jävla idol på TV, så jag satte mig framför datorn för att lägga upp lite bilder på lite olika ställen, och när klockan blev bortemot halv tio tittade vi på inspelningen av dagens Doobidoo, och sedan gick jag på hundpromenad. Nu ska jag fortsätta lite med bilder, och så blir det väl läggdags så småningom.

6 kommentarer:

Helena o Tosca sa...

Låter verkligen som en skojig kurs.
Då vill vi se lite trick på adventsfikat sen!

Hundblues sa...

Den önskan låter som ett löfte att du kommer. Klart vi visar vad vi kan om du kommer hit.

Helena o Tosca sa...

Absolut, vi siktar på att komma om bara vädret tillåter (dvs vinterväglag ok men inte nån snöstorm eller så tack).

Lena sa...

Haha! Du har alltid ogillat Idol. Ett av mina favoritprogram. Gillar när unga personer visar att de kan. Tur att smaken är som baken!

Ha en trevlig vecka!

Hundblues sa...

Helena, vad roligt.

Lena vilket minne du har. Idol har två problem, dels röstar man bort folk, och dels passar inte musiken mig. Och dels främjar det en kultur bland ungdomar som säger att lycka är att synas i media. DEt är ingen sund inställning. Men i övrigt håller jag faktiskt med dig.

Lena sa...

Visste jag väl!
Fnittrar i smyg ;)

Minne? Ja, jag har inte glömt dig på flera år så ...

Kram