lördag 27 november 2010

Dagboksblad lördag 27 novmeber 2010

Vaknade halv åtta och gick upp för at koka morgonkaffe. Knappt var det urdrucket förrän det var dags att göra frukost, för att sedan sätta av mot fotomässan i Älvsjö, där jag ville vara när de öppnade, dvs kl 10:00. Jag gjorde mässan tillsammans med en arbetskamrat, tillika kurskamrat från den senaste fotokursen.

Det var mycket fotomässa. Mycket folk, mycket bilder, mycket prylar och mycket trevligt. Vi lyssnade på föredrag, tittade på bilder, tittade på fler bilder, lyssnade på föredrag, fikade, tittade på böcker, köpte böcker, tittade på Canon 7D (vill ha! men den var väldigt tung), träffade en massa arbetskamrater, köpte (ytterligare) en kameraväska (nu har jag fyra, varav en är utlånad på obestämd framtid, för jag gillade den inte) och fick nog och åkte hem. På det hela taget en mycket lyckad dag.

När jag kom hem satte jag en saffransdeg och så lagade jag mat. När maten var uppäten var det så småningom dags att baka ut saffransbullarna. Och ta fram adventsljusstakarna och stjärnorna. Vi har druckit kaffet, tittat på TV, promenerat hund (fan vad det blåste ute), jag har somnat framför TV:n, och nu borde jag gå och lägga mig.

Inga kommentarer: