måndag 8 november 2010

Dagboksblad måndag 8 november 2010

Åter på jobbet, och måndagar är ju numer en dag som till stor del går åt att ha veckosamtal med min personal. Och så extra fint lunchsällska, vilket numer börjar höra till vanligheterna på måndagar.

Efter jobbet hade jag tänkt köra Vespan till service eftersom den ska servas i morgon. Men det var ju -10 grader i morse, så jag valde att åka buss till jobbet. Men på eftermiddagen var det inte så kallt, så jag åkte hem, bytte till lämpliga Vespakörarkläder och körde in till verkstan inne i stan. Och jag frös inte alls. Sedan en promenad till pendeltåget och så hemåt. Men jävlar vad jag frös när jag gick hem från tåget.

Middag, och sedan lite bildarbete och så hundpromenad innan det var dags att titta på det eminenta programmet Böda Camping som går på TV5. Som husvagnsägare blir man ständigt ifrågasatt (med all rätt), eftersom campingsverige är fullt med sådana mer tvivelaktiga campare som visades i det programmet. Jag var tvungen att se programmet för att kunna bemöta påhopp från folk som tror att vi beter oss som camparna i programmet. Jag kan försäkra, det gör vi inte. Vår semester är inte att bo på en camping, vår semester består av en massa olika saker, men man måste ju bo på något sätt, och då är just husvagn ett ganska flexibelt och bekvämt sätt. Sådetså!

Efter detta eminenta program var det inte så mycket mer att göra än att pilla med lite bilder och sedan gå och lägga sig.

Inga kommentarer: