måndag 12 oktober 2009

Dagboksblad måndag 12 oktober 2009

Åter tillbaka på jobbet efter "långhelgen". Det blir gärna en massa extra mejl att läsa då. Och så en massa annat som blivit liggande, bara för att man varit borta en endaste dag. Törs inte tänka på vad som skulle hända om jag blev sjuk en vecka eller så.

Nu äntligen har ordenssällskates hemsida för Stockholm blivit publicerad på internet. Av någon konstig anledning åkte ju jag på ansvaret för den när den förre ansvarige flyttade till Uppsala. Jag som inte kan ett jota om hemsidor och html-kodning. Trots det har jag lyckats färdigställa sidorna till sådant skick att dom i alla fall gick att lägga ut. Nu vidtar arbetet med att få dom någorlunda snygga.

Kvällen inleddes med middag och därefter begav jag mig till möte i vår lokala ordensavdelning här ute i förorten. Där förrättades val av styrelse inför nästa år, och det ville sig inte bättre än att dom valde mig till ordförande, eller sändebud som det heter i ordenssammanhang. Hurra, så bra, jag som har så lite att göra.

När jag kom hem var det fika och så tittade vi på det nya favoritprogrammet matakuten. Och nu är det inget annat än läggdags.

Inga kommentarer: