tisdag 24 augusti 2010

Dagboksblad tisdag 24 augusti 2010

Hundlämning på dagis idag också. Och även idag en lagom intensiv arbetsdag, bl a innehållandes en facklig förhandling där jag fick bli lite lagom upprörd. Jag sa att dom hade fel, och det hade dom. Jag var inte säker när jag sa det, men lite måste man ju chansa. Sedan kollade jag, och jag hade rätt. HA!

Efter jobbet hämtade jag hunden och åkte hem för att värma middagen, som ju lagades igår. Dessutom skulle jag värma bröd i ugnen. Men ugnsjäveln blev aldrig varm, och jag begrep inte varför. Så småningom kom jag på att jag hade gjort ren ugnen och dragit ur elementet (som är löstagbart) och då gissade jag att jag inte hade satt tillbaka det ordentligt. Och så var det.

Efter middagen fick jag för mig att jag skulle aktivera hunden. Jag tänkte lära henne att hämta ett tuggben. Jag fick idén igår. Jag skulle, som vi ofta gör, smeta lite leverpastej på ett tuggben, och eftersom Ia låg bredvid tuggbenet tyckte jag hon kunde komma med det. Men hon fattade inte vad jag menade när jag sa "ta med dig tuggbenet och kom hit". Idag började jag arbeta med klicker, och efter en dryg kvart plockade hon upp tuggbenet och gick mot mig. Dock släppte hon det ibland alldeles för tidigt. Vi ska putsa på det i morgon.

Sedan lagade jag middagsmaten till i morgon, och därefter gick jag på hundpromenad. Nu är klockan för mycket om man betänker när taxin kommer i morgon bitti, och det måste man nog betänka, för det gör den.

Inga kommentarer: