söndag 30 augusti 2009

Dagboksblad söndag 30 augusti 2009

Vaknade runt 8 i en mycket behaglig omgivningstemperatur. Trots att jag inte hittade någon bruksanvisning till det sofistikerade värmesystemet i vagnen lyckades jag ändå ställa in en temperatur som värmesystemet såg till att hålla under natten. Kanon helt enkelt. Värt varenda krona.

Efter frukost kom mina föräldrar för att dricka förmiddagskaffe, titta på nya vagnen och eventuellt umgås lite med oss också. När vagnen var besedd drack vi förmiddagskaffe och gick sedan en liten promenad runt campingen. Eftersom campingen ligger alldeles vägg i vägg med Malmköpings museiespårväg blev behovet av att åka spårvagn så påträngade att somliga blev tvungna att åka lite. Vi som inte behövde åka var hemma och passade hund.

Huvudsyftet med att åka till just Malmköpings camping av alla jävla campingplatser som ligger på anständigt avstånd från vår by, var att utvärdera om den campingen kunde vara ett bra ställe att ställa upp sin vagn på över vintern. Alltså inte vinterförvaring, utan faktiskt för att kunna åka dit och bo där på vintern. Utvärderingen gav vid handen att där kan man stå, så innan vi gav oss iväg bestämde vi var vi ville stå i vinter och skrev kontrakt.

Hemkomna blev det en tur till affären. Sedan lagades det mat och bakades bröd. Det betydde i sin tur att kvällen avslutades med te och nybakat bröd.

9 kommentarer:

Karin sa...

Grattis till platsen då, bara staket och blomlådor som fattas nurå ........ *asg*

Hundblues sa...

Blomlådor på vintern??? Och du ska vara florist. Eller okey då, du skrev ju blomlådor, inte blommor. Vill bara påpeka att vi har boka plats från 1 oktober till 20 april. Då odlar man inga blommor!!

Hundblues sa...

Fast det finns något skrämmande i din kommentar Karin. Det gäller att passa sig.

Floristtips sa...

Man kan ha ljung eller lite tallris i blomlådorna på hösten/vintern. Skitfint !!!!!

Hundblues sa...

Aj fan, då gäller det verkligen att passa sig så man inte trillar dit ;)

Anonym sa...

Placerar ni ut halvmeterstora flugsvampar i plast utanför vagnen (vi såg ju det på Daftö för några år sen) då kommer vi inte och hälsar på er nån mer gång.
Lilla Mamma

Hundblues sa...

Vad är det för fel på flugsvampar i plast? Men det är ingen risk, inga sådana arrangemang när vi bara snackar vinteruppställning.

Anonym sa...

Dom är smaklösa, (ovavsiktiligt dubbeltydigt), men bättre än vad en KRISARE berättade igår om en hon kände under sin knarkarperiod. Han knarkade på flugsvamp PÅ RIKTIGT.Jag som alltid har trott att det där med vikingarnas bärsärkar höga på flugsvamp var en var en myt.

Hundblues sa...

Jag lovar, jag ska inte försöka röka på flugsvampar i plast, lika lite som sådana kommer stå utanför min husvagn.