söndag 2 augusti 2009

Dagboksblad 2 augusti

Vi hade kommit överens med Ofelia och Alpinas flock om att träffas och vara med på lagottopromenaden som genomförs i Malmö varje söndag. Det var lite svårt att veta exakt hur lång tid det tar att köra från Simrishamn till Ribersborgsstraden när man inte hittar, så vi körde med god marginal. Men det gick som tåget så vi var där en halvtimme i förtid, men turligt nog kom Ulrika samtidigt, så vi hade sällskap när vi väntade. Vi har aldrig varit på Ribersborgsstranden tidigare, så det blev en angenäm upplevelse. I synnerhet för Ia. Hon hittade underbar tång att rulla sig i.

Efter promenaden åkte vi till järnvägsstationen för att hämta våra barn som kom från Köpenhamn, där de varit tillsammans med sin moster sedan i tisdags, och sedan åkte vi hem till Ofelelia och Alpina och de övriga, och fick en helt underbar eftermiddag. Det blev lite promenad, god mat och en fin bigaråpaj med vaniljsås. Tack snälla för en underbar eftermiddag. (Jag har sagt det förr, men jag tycker det är så fantastiskt, så det är värt att säga igen: Tänk vad mycket trevliga människor (och hundar) vi lärt känna sedan vi skaffade hund. För mig är det helt osannolikt, men ändå sant.)

Så småningom blev det dags för oss att pallra oss hemåt, och efter någon timmes bilåkande var vi tillbaka i Simrishamn. Det blev en promenad in till stan och så tillbaka igen. Sedan tittade vi på Poirot på TV och fikade, och så blev det så småningom dags att sova även denna dag.

Inga kommentarer: