söndag 7 juni 2009

Dagboksblad söndag 7 juni 2009

Det var lite segt att vakna i morse, och det såg förjävligt ut i köket efter gårdagens kalas, varför det bestämdes att jag går morgonpromenad med hund medan frun röjer köket (jag var inte inblandad i det beslutet). Det kändes rätt kyligt när man steg ut i söndagsmorgonen, men efter lite promenad i solen var det förbannat varmt. Och faktiskt ganska skönt.

Efter frukosten åkte vi iväg för att handla lite saker, och när det var klart var det fikadags. Sedan vidtog köksarbete. Marinera kotletterna som skulle ätas till middagen, göra en cheesecake och koka rabarberkräm. När dessa köksgöromål var klara åkte vi och fullgjorde våra demokratiska skyldigheter, och sedan åkte vi och promenerade hunden. (Det låter lite konstigt, men vi åkte alltså bil till ett annat ställe och promenerade där. Sedan hem och laga mat, och nu var det premiärdags för den franska potatissalladen som är en grilltillbehörsfavorit.

Efter middagen gick vi på en ny hundpromenad, och hemkomna från det var det fika, och nu klämde vi det sista av tårtan från gårdagen. Nu ska jag strax koka te för att äta till det nybakade brödet, och sedan ska vi dricka te och äta bröd framför djurpolisen och säkert somna gott.

Inga kommentarer: