tisdag 30 september 2008

Dagboksblad 30 september 2008

Så sitter man framför datorn de sista skälvande minutrarna av september 2008 (som om de minutrarna egentligen skulle skilja sig åt från några andra minuter detta år). Arbetsdagen har förflutit som vanligt. Möte mellan 11 och 13, möte mellan 13 och 15, möte mellan 15 och 16,30. Sedan åkte jag till tempelmöte. Har nu kommit hem därifrån och ska väl ägna ytterligare några timmar åt att arbeta med sådant som jag inte hann på jobbet idag. Ia har så vitt jag vet inte käkat upp någon elektronik idag, men det sades att hon sneglade hungrigt på CD-spelaren i förmiddags.

3 kommentarer:

ulrika sa...

Ni kanske skulle spana in bland rea hyllorna om ni hittar nån ny bra spelare, Ia tycks ju ha bestämt sig för att vissa saker skall bytas ut i familjen.......

Anonym sa...

Tror inte på det där med CD-spelaren. ;-)

Jag tror att du bara försöker "lura" oss andra.

Hundblues sa...

Ulrika jag är inte säker på att Ia har samma begrepp som jag om ekonomisk livslängd, teknisk livsländ och avskrivningar. Jag ska nog hålla ett extraöga på hunden här hemma.

Yvonne, jag har aldrig påstått att alla jag skriver skulle vara sant. Men oavsett om det är sant eller inte måste det vara trovärdigt. Men det kanske det inte var denna gång ;)