söndag 28 september 2008

Dagboksblad 28 september 2008

I morse fick jag inget morgonkaffe. Vi sov så länge så det blev frukost på en gång och sedan gick vi på hundpromenad. En låååång promenad. Om man promenerar omkring i Stockholms förorter hinner man ganska långt på närmare två timmars promenad. När vi kom hem var vi vansinnigt fikasugna, och inget kaffebröd fanns det hemma. Sålunda bakade vi muffins med äpplen ohc kanel. (Vad heter det bakverket i singularis bestämd form? Muffinen!)


Efter förmiddagsfikat vidtog hundplågeri på hög nivå. Det kammades päls, klipptes klor och rycktes öronhår unde hela eftermiddagen. Som många andra lagottoägare också konstaterat: Fan vad fort pälsen växer. Det var ju inte länge sedan vi klippte ner henne.

Kvällen ägnades åt arbete med Världens Barn-insamlingen i vår kommun. Som tidigare antytts (tror jag) är jag kommunsamordnare för detta även i år. Men det är sista året jag ställer upp som det. I kväll har vi haft möte med de föreningar i vår kommun som kommer att delta på något sätt i själva insamlingen.

När jag kom hem från mötet tittade vi på TV en liten stund, sedan bakade jag hallongrottor som jag ska ta med till jobbet i morgon för att bjuda på vid vårt avdelningsmtöte. När detta var klart vidtog bastubad. Det har ju nu blivit så kallt så man kan återuppta sitt regelbundna bastubadande. Och efter bastubad blir man så trött så man i princip somnar direktzzzzzzzzzzzzzzzzzz......

Inga kommentarer: