lördag 13 september 2008

Dagboksblad 13 september 2008

Tur att man höll sig någorlunda nykter igår kväll, för i morse var det ganska tidig uppstigning för att åka till stan. Vårt ordenssällskap, Tempel Riddare Orden (ja, jag vet, en jävla särskrivning, men det heter faktiskt så) hade så kallat öppet hus mellan 12 och 16. Templets lokaler ligger inne i Stockholm (Kammakargatan) och vi hade satt ut så kallade gatupratare (skylthållare) för att informera förbipasserande om att de var välkomna in att titta på våra lokaler och få reda på lite mer om Tempel Riddare Orden. Hur många skulle det komma, funderade vi på. Jag gissade på att om det kommer fem okända besökare har vi lyckats. Jag tror ju inte att folk liksom bara stövlar in sådär bara för att dom passerar. Men jag hade fel. Väldigt fel. Det kom 30 personer under dessa fyra timmar. Ett mycket lyckat drag således. Många som bodde i närheten och som hade sett skylten på utsidan av huset och undrat vad Tempel Riddare Orden var, passade på att komma in. Kul, tycker jag.

På kvällen tog jag igen det halvsovande i TV-soffan som jag missade i fredags. Dessutom är jag jävligt förkyld, och borde ta det lungt. Till exempel genom att gå och lägga mig.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad kul att det kom så många!

Hundblues sa...

Visst var det det. Och jag har inga problem med att jag hade fel

Anonym sa...

Så roligt att det kom så många nya.

Hundblues sa...

Yvonne, visst var det. Själv får du bege dig till Storgatan 5 om du vill se nåt sånt i din närhet. Fast om dom har öppet hus vet jag inte.