måndag 15 september 2008

Dagboksblad 15 september 2008

Ny arbetsvecka, nya möjligheter, nya problem att lösa. Första problemet var att under helgen hade det varit en stor omflyttning på jobbet, runt 300 personer skulle byta rum med varandra. Detta skulle ju kunna innebära att jag inte hittade mitt nya rum, att min stol eller mina grejer hade kommit bort, eller att nätverksuttaget i nya rummet inte fungerade. Men fan tro´t, allt fungerade som det skulle.

Efter jobbet hade jag det stora nöjet att åka in till Stockholm. På onsdag ska jag besöka en IOGT-NTO-förening och prata om kaffe. Därför var jag i stan för att handla kaffe av sorten Jamaica Blue Mountain, ett av världens godaste kaffesorter. Och dyraste. 800 kr/kg kostar det. Jag köpte inte så många kilo.

Hemkommen åt jag mat och sedan var det i princip dags för hundprogram på TV4+. Och till detta drack jag det dyra jävla kaffet, och gott var det. Jag är fortfarande skeptisk

3 kommentarer:

Anonym sa...

800:-/kg... Drick det med största vördnad.

Är det "ett regelvidrigt brott" att doppa bullen i det kaffet?

Anonym sa...

Jag har inte tittat på det programmet på länge.
Undrar om det har nåt samband med att jag slutar 19.00 och har en resväg hem på fyra mil sen....

Hundblues sa...

Yvonne, det tycker inte jag att det är. Det är ett kaffe vilket som helst, bara jävligt dyrt och väldigt gott. Det är väl inget fel på kaffe och bulle.

Helena, jag har vissa synpunkter på Cecar Millan, både positiva och negativa. Så fort jag hinner ska jag skriva ner dem. Men 4 mil, det borde du kunna greja på en timme. Kör fort och prioritera när du kommer hem.