torsdag 16 juni 2011

Dagboksblad torsdag 16 juni 2011

Nu är det bara en vecka innan vi drar på semester. Nu gäller det att avsluta allt på jobbet som ska vara klart före semestern. Jag ska anställa folk, jag ska MBL-förhandla in folk och jag ska säkert göra en massa mer saker som jag ännu inte kommer på.

Arbetsdage har bestått av en hel massa möten, varav ett av de bästa under året. Jag fick lära mig att ett ansvar som har flyttats över på min enhet inte alls hör hemma där, utan det hör hemma på en helt annan plats i organisationen. Skönt tycker jag, för jag begrep ingenting.

Efter lunch hade jag den stora förmånen att få åka från jobbet för att åka till tandläkaren för att dra ut en visdomstand. När jag därefter legat hemma och tyckt synd om mig några timmar åkte jag tillbaka till jobbet och hade ett långt möte med chefen. Sedan hemåt för att käka middag, lite arbete framför datorn och så fika. Och inte nog med det, nu har jag äntligen kommit över DVD:n Pappas Pojkar. Carl-Gustav Lindstedt och Magnus och Brasse i en gamma TV-serie från början av 70-talet. Kanonbra helt enkelt. Det har vi tittat på och fikat till. Så har jag jobbat lite mer, och nu är det läggdagas.

Inga kommentarer: