måndag 6 juni 2011

Dagboksblad måndag 6 juni 2011

Tidig frukost och sedan börjar frun måla fönster. Själv parkerar jag mig framför datorn en liten stund innan jag ger mig ut med hunden. Men den jävla hunden var inte på promenadhumör. Jag fick nästan släpa henne framåt, men efter 10 minuter gav jag upp och vände hemåt. Och jävlar vilken fart hon fick då. I stället åkte jag iväg till ett närliggande och öppet köpcentrum för att köpa lite blommor och gratulationskort inför den 80-årsuppvaktning vi skulle på lite senare på dagen. Hemkommen käkade jag lite korv och så blev det dags att åka på kalas. Ibland kan jag tycka att när vi har kalas med 20 gäster kan det kännas ganska trångt. Men idag påminden jag återigen om att det inte är trångt med 20 gäster i ett hus på 180 kvadratmeter. 20 gäster i en lägenhet på dryga 100 kvadratmeter är däremot trångt, men det går faktiskt bra.
Hemkomna från kalaset blev det så småningom dags att laga middag. Det blev gott. Sedan åkte vi till en närliggande slottspark som sträcker sig ner mot vattnet. Där promenerade vi hund och hon fick bada lite. Det gillade hon, så länge hon slapp simma.
Hemkomna blev det fika och så började jag titta på SOS, en segelsällskapsresa, en klar favoritfilm. Men innan den var slut tyckte jag det var läge att lägga sig, vilket också skedde.

Inga kommentarer: