tisdag 14 juni 2011

Dagboksblad tisdag 14 juni 2011

14 juni, dagens datum är ju namnet på en IOGT-NTO-förening i Stockholm. Firade dom namnsdag idag? Idag har jag varit på jobbet. Det var roligt. Eller så. Har haft några möten, somliga bra, andra något bättre. Jag är fortfarande extremt nöjd med vem jag valde som chef. Jag har ingen som helst anledning att ångra det valet.

Kvällen har ägnats åt i huvudsak arbete. Men sent hemkommen från jobbet lagade jag middag (ingen annan tyckte sig kunna eller vilja det), sedan åt vi middag (föga förvånande, men väldigt gott). Medan frun och hunden och yngsta dottern var på promenad i regnet satt jag och jobbade. När dom kom hem satt jag och jobbade. När dom varit hemma ett tag satt jag fortfarande och jobbade, och sedan gjorde jag fika. Nu har jag diskat (diskmaskinen har lagt av, på det vanliga sättet, så det är säkert uppe och snurrar igen om några dagar) och funderar på att antingen gå och lägga mig eller möjligen börja med det spännande företaget att försöka få min kamera och blixt att snacka trådlöst med varandra. Det ska ju gå sägs det. Fan tro´t. I alla fall inte förrän jag får se det själv.

Det blir nog sängen och en god fototidning känner jag. Morgondagen bjuder på nya spännande saker som säkert kräver att man är ordentligt utvilad och så.

Inga kommentarer: