onsdag 22 juni 2011

Dagboksblad onsdag 22 juni 2011

Sista arbetsdagen före semestern, inte att leka med. Ledningsgrupp på morgonen. Känns fortfarande inte helt bra. Men jag vet inte vad som är fel. Det kanske ordnar upp sig när vi fått jobba ihop ett tag.

Dessutom hade jag att på eftermiddagen både åka till stan och köpa kaffe och sedan hämta husvagnen från verkstaden. Jag valde att ta Vespan till stan, för den är både lättare att tränga sig med och att parkera. Det gick lättare att köra in än i går, men fan, stan var knôkad med bilar. Det var en intressant upplevelse att gå in i Nespressos butik på Kungsgatan. Det är ju ett intressant koncept det här med Nespressomaskinen. Det är helt klart att dom vill att man ska känna sig speciell och utvald som kund. Man blir välkomnad och visad till rätta när man kommer in i butiken. Man får gå till en speciell disk och provsmaka olika sorter så man vet vad man ska köpa för sort. All personal är otroligt tillmötesågende, och nästan äckligt vänliga. Nåväl, jag köpte två sorters kaffe, 30 kapslar av vardera.

Precis där jag parkerat Vespan låg en affär med NorthFace-kläder. Dom hade en oförskämd rea. Det gick liksom inte att bara gå förbi, jag var tvungen att gå in för att se om dom hade en regnjacka med Goretexlager. Det hade dom. I en underbart lila färg. Den var jag tvungen att köpa, så när det regnar i sommar kommer jag att se ut som ett paket Löfbergs Lila.

Hemkommen var det bara att byta Vespa mot Saab och sedan åka till verkstaden och hämta husvagnen. Med nymonterad utomhusdusch. No more smustiga hundar i sängen. Eller sandiga fötter efter promenaden på stranden i Simrishamn.

Hemkommen med husvagnen blev det järnet till Polisstationen för att hämta äldsta dotterns Pass. Sedan handla middag, hem till mina föräldrar för att låna två filmer till semestern, och sedan hemåt. Kvällen ägnades därefter åt att packa husvagnen, packa husvagnen och packa husvagnen. På mina lediga stunder gjorde jag en pastasallad som vi tänker äta till lunch i morgon. Nu återstår bara att avsluta det sista med jobbet. Det kommer garnaterat att ta fram till minst klockan 2.

Inga kommentarer: