måndag 27 juni 2011

Dagboksblad måndag 27 juni 2011

Samma morgonprocedur som igår. Så småningom kom vi iväg till stan, med primärt två uppdrag: Titta efter skor till äldsta dottern i två utvalda skoaffärer och köpa en kudde till äldsta dottern. Ingen av skoaffärerna hade de önskade skorna. En låg i Majorna och en i Mölndal, så det blev ett jävla åkande genom stan. Sedan in och parkera på Heden för att därefter gå till Hemtex på Kungsgatan för at köpa kudde. Det hade dom, så därefter kunde vi vandra tillbaka till heden efter väl förrätat värv. Handla middagsmat på hemvägen och så hem för att dricka lite försenat eftermiddagskaffe och därefter börja laga mat.

När maten var äten var det dags att köra barn till Liseberg, köra Anton hem till hans mamma (som bor i Mölndal) och köra ut till Kållered och köpa ett nytt campingbord på den smått legendariska camping- och husvagnsaffären som sedan urminnes tider legat där. Anton följde med dit och sedan körde vi hem honom. På något underligt sätt blev vi inbjudna på lite fika och träffade återigen Antons mamma (vilket vi också gjorde på våra barns kalas tidigare i våras, eftersom hon var i Stockholmstrakten den helgen) och hennes sambo. Trevligt som fan, och vi kommer dessutom att sammanstråla i Kungshamn om någon vecka.

Sedan åkte vi hem. Medan frun gick på hundpromenad satt jag och funderade. Sedan var det dags att åka och hämta hem barn från Liseberg, och äta en halv special vid den smått legendariska korvkiosken på Heden. Det är få saker som är så goda som en halv special på Heden en sommarkväll. Sedan hemåt för att dricka te och äta en smörgås, promenera hund, och nu borde det vara läggdags. Men det brukar vara svårt att komma i säng. Dessutom är jag törstig och vill ha mer te. Eller nåt. Vi får se vad det kan bli inan jag lägger mig.

Inga kommentarer: