måndag 25 oktober 2010

Dagboksblad måndag 25 oktober

Så har frun åkt till Polen på tjänsteresa. Det innebär ett jävla slit för mig. Sköta hem och hushåll och hund och samtidigt ha ett omfattande liv utanför hemmet går inte riktigt ihop i längden. Det funkar en vecka eller så, men knappast längre. Som tur är kommer frun hem på torsdag.

Det var en ytterst behaglig dag på jobbet. Jag har börjat med att ha samtal med alla mina medarbetare en gång i veckan, företrädesvis på måndagar. Då pratar vi lite om det som hänt och det som ska hända. Det tror jag är nyttigt. Det blev också en mycket lyckad lunch. Dels väldigt trevligt sällskap och dels lyckades jag köpa det jag föresatt mig att att köpa. Ett fodral till nya kameran och skyddsfilm till displayen till nya kameran. Vad mer kan man begära?

Handlade på väg till hunddagis, hämtade hunden och åkte hem och lagade middag. Eller i alla fall värmde middag. Sedan bar det av till ordensmöte. Hemkommen från det har jag promenerat hund och skrivit en text till vårt medlemsblad i ordenssällskapet. Nu kan det inte vara så mycket mer än läggdags.

Inga kommentarer: