lördag 2 oktober 2010

Dagboksblad lördag 2 oktober 2010

Steg upp tidigt som fan och bakade ut degen från gårdagskvällen till ett bröd. Det var ett recept ur den nyss inköpta boken Enklare bröd. Medan frun gick ut med hunden satt jag vid datorn. När hon kom hem käkade vi frukost, och sedan började vi lasta husvagnen för att dra iväg till Malmköping och ställa vagnen där för vintern. Bortemot 11 kom vi iväg och strax före 1 rullade vi in på campingen. Samma plats som förra året blev det. Lagom långt till servicebyggnaden och andra faciliteter. När vi kom fram käkade vi av det nybakade brödet. Det var dessvärre inte färdigt till frukosten, så det var först nu vi kunde få smaka på det.

Sedan gick vi en hundpromenad runt Malmköping. Det är ingen stor stad, man går ganska raskt runt den. Och det är ingen stad att ägna sig åt gatufotografering i, för det finns inte så många gator, och det är inte så mycket folk på dem. Vi lyckades i alla fall promenera i en hel timme innan vi gick tillbaka till husvagnen. Så småningom lagade jag middag. Det var inte så mycket jobb med det, för vi hade rostbiff och potatissallad. Inte för att det är en enkel och bra husvagnsmiddag, utan för att de är så himla gott, och jag blev sugen på det när vi var och handlade igår.

Efter middagen kostade vi på oss att sova middag en stund. I övrig fördrevs kvällen med läsning, fika, TV-tittande, hundpromenrande och te-och-smörgås-ätande. Vad mer kan man begära av en lördagskväll? Skulle möjligen vara ett melodikryss att lösa. Sån himla tur att det både går att lyssna på melodikrysset och lösa det via internet. Så det gjorde vi också. Sen var det inte mer denna dag.

Inga kommentarer: