torsdag 30 september 2010

Dagboksblad torsdag 30 september 2010

"Jobbade hemifrån" på förmiddagen, dvs jag jobbade mellan halv åtta och tio, sedan tog jag en hundpromenad och åkte därefter till jobbet och kom lagom fram till lunch. Jag har upptäckt att jag har en arbetskamrat som är lika galen som jag när det gäller kokböcker. Efter lunchen stod vi i bokhandeln och drömde om en massa nya spännande kokböcker. Det ser inte ut som några problem att få ihop en önskelista till jul.

Hemkommen från jobbet tog jag den glödlampa jag glömde i morse (det var ingen glödlampa, det var en glömdlampa) och begav mig till närmsta glödlampsaffär för att köpa några likadana. Det är en liten speciallampa som sitter i husvagnen, och eftersom våran vagn har varit en demonstrationsvagn har väl beslysningen stått på dygnet runt i något år, så flera lampor hade gått sönder. Men åtta lampor rikare och 275 spänn fattigare åkte jag hem och käkade soppa och pannkakor. Därefter gick jag ut i husvagnen och bytte de trasiga glödlamporna, och rackarns vad det lyser fint nu. Sedan åkte vi till IKEA och köpte en madrass till yngsta dottern och skoblock till mig.

Hemkommen från IKEA tittades det på idol (dock inte av mig. Jag ägnade mig åt köksröjning och undanplockning av diverse skit) Efter idol blev det hundpromenad, och nu har jag kokat mig lite te. Ska strax avnjuta det.

Dessvärre har den här veckan bjudit på en del olustigheter som har berört mig mycket illa. Då denna blogg kan ha "fel" läsare tänker jag inte skriva vad det handlar om. Men jag gillar det inte!!! "Rätt" läsare vet vad jag tänker på, så ni får väl läsa det som står mellan raderna här.

Inga kommentarer: