tisdag 11 maj 2010

Dagboksblad tisdag 11 maj 2010

En riktigt lyckad dag på det hela taget. Den började med utvecklingssamtal med chefen. Och det visade sig att han var jävligt nöjd med mig. Så fina omdömen har jag aldrig fått tidigare. Det kändes väldigt bra.

Efter denna fina start på dagen hade jag lunchdate med en arbetskamrat. Jag skulle leverera lite surdeg från mina odlingar och så skulle vi käka lunch. Det blev en sån där fullständigt underbar lunch då man pratar om allt och inget, och det känns som man bara pratat i fem minuter och så har det gått över en timme. Men eftersom mitt lunchsällskap hade den stora oförskämdheten att klaga på mina skor tvingade jag henne att följa med och köpa nya skor. (Och det var faktiskt hög tid. De gamla var det stora hål i sulan på, och de var dessutom nergångna i övrigt också).

På eftermiddagen sken solen så skönt så jag fick så stor lust att åka ut och fotografera,. Jag åkte hem lite tidigare, käkade middag och tog Vespan och drog i väg till närmsta slottspark och fördrev där några timmar (för resultat, se tidigare blogginlägg). Sedan hem och så börja "framkalla och kopiera" bilderna från kvällen. Sent lär det bli innan jag är klar

2 kommentarer:

Helena o Tosca sa...

Alltid trevligt att få uppskattning!!

Hundblues sa...

Jo, det är det bästa en chef kan ge sina medarbetare, näst efter löneförhöjning