söndag 2 maj 2010

Dagboksblad söndag 2 maj 2010

En söndag med morgonfika och radio. Och frukost. Sedan gick frun på en kort hundpromenad medan jag satt framför datorn och började skriva på ett tal till tisdagens ordensmöte. När frun kom hem klippte vi klor på hunden. Sedan for hund och fru iväg till fruns syster för att provpromenera hennes nya omgivningar. Och jag fortsatte skriva på mitt tal. Ett antal kaffekoppar senare kom frun hem igen, och talet var halvfärdigt. Jag fortsatte skriva, och sent på eftermiddagen var det klart. Då åkte jag och handlade. Men inte bara mat, utan även promenadskor, eller Walking-skor som det heter på modern svenska. Mina gamla springskor var liksom utsprungna, och jag behövde nya skor. Och definitivt skor med GoreTex-membram. Så det köpte jag.

Sedan hem och laga middag, sova middag och så provpromenera skorna. Dom fungerade. Hemkommen satte jag mig framför datorn och jobbade lite. Samtidigt fortsatte frun sitt dagsprojekt, att kamma hunden. Dessvärre var det ingen Wallander på TV ikväll, så vi tittade på en gammal film i stället, och käkade god paj till.

Nu har jag suttit framför datorn en stund och gjort en födelsedagspresent till en bekant, och nu är det otvivelaktigt läggdags.

Inga kommentarer: