söndag 8 maj 2011

Dagboksblad söndag 8 maj 2011

Upprepade i princip lördagsförmiddagens aktiviteter, med undantaget att vi idag tog med oss fika ut i skogen på hundpromenaden. Det var som man säger rätt lyckat.

Dagen har ägnats åt diverse mer eller mindre roliga aktiviteter, såsom att i familjeplenum (alla var hemma i helgen) försöka planera semestern (mer rolig aktivitet), kamma hund (mindre rolig aktivitet, i alla fall om man var hund), jobba med bilder (mer rolig aktivitet) och promenera hund (mer rolig aktivitet, både för hund och hundägare).

Jag har också försökt sälja in hos familjen att vi borde fira Robert Johnsons födelsedag (han fyller hundra år idag) men det var inget som familjen nappade på. Lite nonchalant tycker jag, eftersom Robert Johnson ändå anses vara Bluesens, och därmed också rockens urfader. Han levde mellan 1911 och 1938 och spelade in 29 låtar. Enligt utsago (källan kanske något otillförlitlig) sålde han sin själ till jävulen i en vägkorsning, mot att han blev sjutusanjävlig på att spela gitarr. Kan säkert stämma, för han var sjutusanjävlig på guran.

Vi har också hunnit både fika och titta lite på TV. Nu är klockan inte så mycket, men som omväxling tänkte jag lägga mig hyfsat tidigt ikväll.

Inga kommentarer: