lördag 14 maj 2011

Dagboksblad lördag 14 maj 2011

Vaknade runt halv 8 och då blev det morgonfika. Lite senare pallrade jag mig upp och så käkade vi frukost. Frun gick en promenad med hunden medan jag gjorde..... inte så mycket, mer än vilade. Uppenbart är att jag har arbetat för mycket på jobbet de senaste månaderna, och det håller på att ta ut sin rätt. Här gäller det att tagga ner så mycket det bara går.
När frun kom hem bestämde vi oss för att åka till stan för att bland annat köpa kaffe. Och varför inte kombinera det med en hundpromenad. Ia kan behöva träna på att gå i stan. Så blev det, och dessutom blev det en startespresso på Primafila.

När vi kommit ner mot Kammakargatan möter vi en idiot till kärring, som talar i telefon, röker och har kanske inte världens bästa koll på sin jävla hundjävel, som bara sådär gör utfall mot Ia. Ia hinner undan och kärringen släpar vidare på sin hund. Fan vad jag ångrar att jag inte på fullaste allvar talade om för idioten vad jag tyckte om henne och hennes idiot till hund.

När vi någon timme senare kommer tillbaka till bilen passerar vi åter Primafila och det blir en espresso till. Och så köper vi lite nougoat och choklad.

Hemkomna åker jag till Ica för att handla grejer så att jag kan baka lite tårtor och pajer till morgondagens kalas. Hemkommen finns det inte så mycket tid att vinka på, det blir till att duscha och sedan sätta sig i bilen för att åka till stan, för att där sammanstråla med barn och annat löst folk (Anton), för att där äta middag på en för oss ny restaurang, Döden i Grytan. Det blev en angenäm upplevelse, och jag lyckades trycka i mig en club-stek på runt 700 gram. Väldigt gott. Och sedan hemåt för att titta på melodifestivalen, och sedan läggdags.

Inga kommentarer: