lördag 7 maj 2011

Dagboksblad lördag 7 maj 2011

Vaknade hyfsat tidigt, och gick så småningom ner och kokade morgonkaffe. Eftersom det hade utlovats fint väder idag hade vi funderat på att packa ned frukostsmörgåsar och te och ta med oss på hundpromenaden, för att i någon liten skogsglänta käka frukost. Men när vi skulle ge oss av i morse var det bra sex grader varmt, och det kändes inte skönt. Så vi åt frukost hemma.

När vi väl kom ut i skogen kände vi att det nog hade gått att käka frukost i det gröna. Och när vi kom bort till den påtänkta gläntan var vi rent förbannade för att vi dessutom hade valt att strunta även i at ta med fika, eftersom det var så kallt hemma. Det var det inte i skogsgläntan!! I stället för att fika roade vi oss, eller snarare Ia med att hon fick leta efter mig när jag gömt mig på lite oliksa ställen i skogen. Sen gick vi hem.

Hemmavid gjorde jag mig redo för en fotopromenad inne i stan. Men bara nästan redo. För när kommit till stan, druckit en espresso på Primafila och promenerat en bra bit, upptäckte jag att jag hade glömt det förbannade batteriet hemma. Det blev en promenad till kaffeaffären, och jävlar vad jag såg många spännande bilder.Sedan åkte jag hem.

Hemkommen gick jag på en promenad med Ia. Inte så väldigt långt, men väldigt fort, och hemkommen var det dags att börja med middagen.

När middagen var uppäten började jag kamma hund. Det tog en stund, och sedan bakade jag en cheesekake. Vidare har vi spenderat kvällen med att spela TP, alla fyra, och nu sitter jag här och kan inte hålla ögonen öppna. Dags att sova med andra ord.

Inga kommentarer: