söndag 22 maj 2011

Dagboksblad söndag 22 maj 2011

Av någon outgrundlig anledning vaknade jag alldeles för tidigt. För att liksom få lite nytta av detta faktum gick jag ner och satte mig vid datorn och jobbade lite med bilder. Så småningom blev det frukost, och sedan gick frun på morgonpromenad. Och jag fortsatte med bilder.
När frun kommit hem från hundpromenaden gick vi loss i trädgården och klippte gräs och häck. Så småningom åkte vi iväg för att gå en lite längre hundpromenad. Promenaden var genomtänkt och det fanns ett kafé som serverade våfflor längs promenaden. Det var gott. Totalt 7 km promenad blev det. Sedan hemåt och lite mer bilder och lite mer trädgårdsarbete. På kvällen var det tänkt att vi skulle hem till bekanta och deras sons födelsedagskalas. För säkerhets skull ringde jag för att fråga så att vi inte missuppfattat tid och datum. Det höll vi ju på att göra i höstas. Då höll vi på att komma en vecka för tidigt. Och det var ju en rackarns tur att jag ringde, för vi hade fel uppfattning om datum den här gången också. Tyvärr var det dock så denna gång att kalaset var igår. SKIT!! Dettta är följden av att jag har för mycket på jobbet och inte är riktigt närvarande i alla situationer. Till exempel när det meddelas tid och plats för kalas.
Som tur var hade vi rester hemma, så vi kunde i alla fall få lite middat, trots att det inte blev något kalas. Efter middagen blev det lite mer bilder och lite hundkamning. Och kvällen har avslutats med att vi har tittat på den senaste Harry Potterfilmen på DVD. Jag fick den när jag fyllde år härförleden. Men den var så lång, eller vi började titta för sent, så vi har inte hunnit med hela, och nu är det läggdags.

Inga kommentarer: