söndag 21 februari 2010

Dagboksblad söndag 21 februari 2010

Börjar dagen med morgonfika och att lyssna på Mannheimer och Tengby på radion. Blir fly förbannad klockan nio då de bryter programmet för något jävla OS. (Vad är det? Trollkarlen från OS?) Rusar upp i rena ilskan och fixar frukost.

Medan jag röjer i köket efter frukosten och efter lördagskvällens FF-party går frun en kort promenad med hunden. Sedan drar vi till stan för att köpa present till en bekant som fyller år och har kalas idag. Vi parkerar bilen en bra bit från affären, så vi får en bra promenad, vilket passade utmärkt för Ia var med. Vi var också på NK och köpte chokladpraliner, både som present och lite till oss själva. Egentligen gjorde vi det bara för att man får ha hund på NK, så då gällde det att passa på när man ändå hade hunden med sig. På vägen tillbaka till bilen slinker vi in på espressobaren Primafila på Upplandsgatan och drar en espresso.

På vägen hem upptäcker vi att vi är förbannat sena, så det blir full fart hem, full fart att byta kläder och full fart ut med hunden i trädgården innan vi i full fart åker på kalaset.

Efter några timmar är vi åter hemma och lagar middag. Efter middagen ägnar jag mig åt att skriva tal till morgondagens ordensmöte, och lite annat jox på datorn. Efter kvällsfika och mer pillande på datorn är det nu dags att sova.

Inga kommentarer: