lördag 20 februari 2010

Dagboksblad fredag 19 februari 2010

Fredag, inte så jävla illa. Tydligen var det snökaos i morse för många hade svårt att komma till jobbet. Men min buss gick som vanligt, utan problem.

Morgonen på jobbet började med en övning i vår ledningsgrupp där vi skulle identifiera saker som hindrar oss från att arbeta mer effektivt. Och då blev jag lite trött på en av mina kollegor. På hans enhet fanns inga problem. Alla hinder han upplevde fanns någon annanstans. Och alla problem vi andra lyfte upp påstod han att han antingen inte hade eller redan arbetade med att ta bort. Det är ju skönt att det finns perfekta chefter med perfekta enheter när man själv är långt ifrån perfekt.

Eftermiddagen hade två av mina arbetskamrater förgyllt genom att boka möte mellan tre och fyra, och sedan mellan fyra och fem. Till råga på allt var bägge mötena totalt meningslösa. Bägge kunde avhandlat via mejl, men nu blev det inte så. Sent kom jag hem, men började då med att laga middag, samtidigt som jag och yngsta dottern pillade på musikprogrammet på datorn. Hon skulle också försöka göra en egen melodi med förinspelade loopar. Svårt var det sa hon.

Efter middagen blev det hundpromenad och sedan utflykt till COOP forum för att handla lite.
När vi kommit hem blev det fika, och så tittade vi på först förra veckans, och sedan denna veckas avsnitt av Solkusten. Nu har jag hamnat här framför datorn, och ska faktiskt försöka lägga mig alldeles strax. Fan tro´t att jag lyckas.

Inga kommentarer: