onsdag 17 februari 2010

Dagboksblad onsdag 17 februari 2010

Fan vad trött jag är. Jag skulle aldrig suttit uppe till halv två med programvaran. Dessutom fungerade den inte. Jag fick något konstigt felmeddelande när jag förstökte starta programmet. Har lite grann under dagen googlat på det felmeddelandet, och det känns inte speciellt uppmuntrande, för det verkar inte finnas någon enkel lösning på problemet. Om det alls går att lösa.

Hade den stora äran att både hämta och lämna hund på dagis idag, eftersom frun skulle åka in till stan efter jobbet och läsa italienska. När jag kom hem började jag och yngsta dottern pilla på programvaran igen, och helt plötsligt fick vi inget felmeddelande. Men det funkade inte så bra, och den versionen jag köpt skiljde sig något från den dom har i skolan, så vi fick liksom ingen ordning på det. Och vips var klockan över halv sju, och jag hade bara kommit halvvägs med middagen, och klockan sju skulle jag vara på IOGT-NTO-föreningens möte. Det blev till att lämna maten ofärdig och framför allt oäten.

Drog järnet till IOGT-NTO. Dagens begivenhet var gitarristen Christer Karlberg. En mycket duktig gitarrist som spelat i många stora sammanhang, men i kväll var han och spelade för oss. Mycket roligt.

När jag kom hem fortsatte jag och yngsta dottern att försöka få ordning på programmet. Gick väl sisådär. Nu har vi gett upp, och det är läggdags.

Inga kommentarer: