lördag 26 september 2009

Dagboksblad lördag 26 september 2009

Tidigt som fan rusade vi upp för att äta frukost och sedan dra iväg på hundpromenad. Allt med syfte att vara vid husvagnsmässan i Kista när dom öppnade klockan 10. Det lyckades nästan. Som redan skrivits gav oss husvagnsmässan precis det vi ville. Vi ville bli övertygade om att vi hade valt rätt vagn, och det funkade ju.


Efter mässan begav vi oss ut på blomsterjakt. Klockan 4 skulle vi på 160-årskalas (2x80), och till det behövdes en blomma. Sedan hem och käka lunch, duscha och putsa skorna.


Strax efter tre rullade vi iväg norrut. Vi skulle hämta lite folk på väg till kalaset. Det var två från vår IOGT-NTO-förening, tillika medlemmar i MHF:s campingklubb som fyllde år. Det innebar att man turligt nog kände nästan alla gäster, trots att det var närmare 60 stycken. Det var en väldigt trevlig fest med otroligt god mat. Och det vill inte säga lite, jag är ganska kräsen på sånt.

Bortemot 9 åkte vi hem. Barn tillsammans med fruns syster har i princip ockuperat TV:n med Singstar, så frun och jag beslutar oss för en hundpromenad och sen lite TV-tittande på Animal planet, men ute i husvagnen eftersom TV:n var upptagen. På väg ut på hundpromenaden slår jag på värmen i vagnen och när vi kommer tillbaka är det varm och gott. Detåterstår bara att göra fika, hämta digitalboxen och så gå ut. Dessvärre visar det sig att dom har ockuperat digitalboxen också, för att spela in något program. Där sket det sig med husvagnsmys. Det blev till att fika inne i stället.

Sedan en stund framför datorn med bildarbete, och så läggdags.

Inga kommentarer: