fredag 25 september 2009

Dagboksblad fredag 25 september 2009

Denna dag inleddes med en MBL-förhandling på jobbet, och sedan var det chefsmöte hela dagen. Samtliga chefer på den enhet jag arbetar på, samlades en hel dag för att diskutera strategier inför nästa år. Som allt var vi väl 120 chefer eller nåt sånt, så vi diskuterade inte i plenum utan i grupper.

När jag kom hem efter jobbet kände vi riktigt för att laga mat. I synnerhet inte som våra barn inte var hemma. Efter att ha ringt runt till några favoritrestauranger och fått höra att dom inte hade något bord till oss i kväll, begav vi oss iväg till take-away-restaurangen Sang Tai och köpte middag.

(Bilden på restaurangen är tagen en mörk vintereftermiddag)

Efter middagen var det så småningom dags för Doobidoo. När det var slut gick vi en hundpromenad i väntan p Djurpolisen på Animal Planet. Till den servarades kaffe och nybakad äpplepaj.

Jag hade läst i ett nyhetsbrev att Adobe just släppt version 8 av Photoshop Elements. Äntligen, tycker jag. Jag har ju funderat på att uppgradera min version 5, men tänkt att eftersom det var länge sedan version 7 kom, så vill jag hellre vänta till version 8 släpps, så jag får det senaste. Och nu finns den för nedladdning på deras hemsida. JAg drog igång en nedladdning av testversionen (gratis i 30 dagar) och efter drygt en timmes nedladdning kunde jag installera den på datorn. Det gick galant, och versionen är mycket bättre än femman. Jag ska köpa den på svenska så fort den kommer ut i butikerna. Efter att ha kört PSE 8 lite är det nu läggdags.

Inga kommentarer: