fredag 4 september 2009

Dagboksblad fredag 4 september 2009

Efter jobbet (som inföll förhållandevis tidigt) laddade vi husvagnen för en ny helgtur. Eftersom vi hade rustat den ordentligt inför förra helgens tur, var det egentligen bara tandborsten och lite mat som skulle bäras ut i vagnen. Så bortemot halv sex rullade vi iväg, och denna gång med kurs på Östberbybruk. Där har vi ju varit ett antal gånger tidigare i samband med MHF:s campingklubbs besök där. Och uppenbart är att vi trivs, både på campingen och i byn.

Runt kvart i sju rullade vi in på Simbadets camping. Vi hade fått rådet att ställa oss en bra bit bort från servicebyggnaden, för det skulle vara fest där ikväll. Varje år arrangeras något som heter Eldfesten på Simbadet, och alla som var med och arrangerade hade liksom avslutsfest denna kväll. Det är väldigt roligt att komma till campingen, för man är igenkänd. Föreståndarinnan vet var vi har ställt vår vagn vid våra tidigare besök, och hon vet ungefär vad vi har, eller snarare hade för vagn.

När vi ställt upp vagnen värmde vi den köttfärssås jag lagade i går kväll, och kokade lite pasta. Sedan en snabb tur in till centrum för att köpa lite kakor, och så raskt tillbaka för att titta på Doobidoo och dricka lite kvällskaffe. Sedan en hundpromenad, och strax är det djurpolisen på Animal Planet, och till det får vi lite te och kanske en liten kvällssmörgås. Och sedan kan man sova.

Inga kommentarer: