lördag 19 september 2009

Dagboksblad lördag 19 september 2009

Dagen började med morgonfika (såklart) och frukost. Därefter ägnades en liten stund åt rota fram lite grejer som vi använde i rasmontern för Lagotto på Stora Stockholm. Jag har sedan dess förvarat en stor matta, en banderoll, och en hel del planscher och bilder i vårt så kallade skräprum, det rum som vi öser in all skit i som vi inte orkar ta hand om just nu. Detta för att de som tar över som monteransvariga efter mig skulle komma och hämta grejorna på lördagsförmiddagen. När vi hittat allt gick frun på hundpromenad och jag satte mig framför datorn för att greja med bilder. Så småningom kom dom och hämtade mattan och det övriga och strax därefter kom frun hem, och så åkte vi och handlade.

Hemma igen vidtog allmän röjning och städning, hur kul som helst. För att det inte skulle bli alltför jävla roligt tog vi så småningom en paus och åkte och fikade på ett litet trevlit ställe en bit bort. Ett ställe som vi inte varit på tidigare, men gärna besöker igen. Det var så varmt och skönt så vi satt ute och fikade. Vilket i och för sig var en förutsättning eftersom Ia var med. Nåväl, sedan hem och laga middag.

Kvällen ägnades sedan åt lite TV-tittande och bullbak. Och så lite dator.

2 kommentarer:

Helena o Tosca sa...

Så ni ska inte hänga i montern i år?

Hundblues sa...

Vad är det du undrar egentligen? Om du du får komma och bo här när du står i montern? I så fall är svaret definitivt JA! Att jag lämnar i från mig matta och annat jox har inget att göra med huruvida jag ska stå i montern. Det är bara en konsekvens av att jag inte längre sitter med i monterkommitén och således inte längre är ansvarig för arbetet. Men att stå i montern kanske jag kan tänka mig att göra ändå.