söndag 23 november 2008

En tanke

Rasmontern för Lagottoklubben på Stora Stockholm måste naturligtvis ha ett tema. Om man har en italiensk hund är Italien ett ganska självklart tema. Då ska vi naturligtvis dekorera montern därefter. Vad är då mer naturligt än att jag ställer dit min Vespa? Och naturligtvis min espressobryggare och en burk biscotti. Klädsel: Armanikostym (står SLRK för kostnaden?)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Är det några fler som har anmält sitt intresse att stå i montern?

PÅ tal om utställningen.. Kommer du hinna baka något fikabröd? Nästa vecka är jag på kurs (utan kurt)så jag vet inte när jag ska hinna baka men det ska nog hinnas med. Frågan är hur bra det går att baka saker i min jäkla ugn. Ska provbaka saffransbiscotti i dag tänkte jag. Mer vet jag inte vad jag ska baka.. Kanske mjukpepparkaksmuffins

Hundblues sa...

Fyra personer har anmält intresse. Det är 6 pass med minst två personer per pass, så det saknas en del. Jag kan visserligen stå en del, men Ia kommer inte orka så mycket som jag. Jag skulle nog behöva ytterligare en 5-6 personer med hund.

Baka ska jag göra. Om jag hinner. Orkar gör jag, för det är så jag kopplar av. Men räkna med att jag bakar.

ulrika sa...

Angående Armanikostym, kolla med Kina de har bra kopior.

Gud vad ni är duktiga som är så engagerade. Hoppas du får med vespan och expresso bryggaren det hade varit annorlunda inslag. Lycka till med montern!

Anonym sa...

Jag skulle vilja stå i montern men jag har verkligen inte tid. Man kan tycka att slrk:s hemsida borde uppdateras och lägga ut på första sidan att det behövs folk

Anonym sa...

Vad tråkigt att folk inte är mer engagerade.
Ev att vi kan stå båda dagarna om det behövs (fast då vill vi gärna ha övernattning nånstans, eller det vill vi gärna ändå så vi kan få skjuts till mässan på morgonen...)

Vad gäller tema så är jag uselt på sånt. Gillade det som var förra året, med bilder på jobbande lagotto bland annat.

Hundblues sa...

Ulrika, jag är noga med känslan; äkta eller inte alls. Men jag behöver en ny svart kostym, jag kanske ska köpa mig en Armani.

Hannah, det blir stora Stockholm nästa år också. Och jag har bett om att hemsidan ska uppdateras.

Helena, det skulle kanske behövas din insats även på lördagen. Övernattningsmöjligheter finns såklart hemma hos oss.

Anonym sa...

Klart att vespan ska vara med =). Kan du hitta en äkta italienare också (människa) typ killen från i somras med Nike skorna så blir montern komplett ;-)
Vi ses!

Hundblues sa...

Killen med skorna vore ju perfekt. Vår sekreterare på jobbet är från Italien, jag kanske kan få med henne. Ska kolla om hon vill vara italienska i en monter på en hundutställning i två dagar.