söndag 9 november 2008

Dagboksblad 9 november 2008

Var fan är slipsen, tofflorna, morgonrocken, rakapparaten, nya boken om vinprovning, den radiostyrda bilen och allt annat som man kan tänkas få i farsdagspresent? Jag fick knappt kaffe på sängen i morse. Jo, det fick jag faktiskt.
Efter en ganska trög start på morgonen (det blir gärna så när man inte får sina rättmätiga presenter) gick vi ut på hundpromenad. 2 timmar och 20 minuter senare var vi hemma igen. Då vidtog operation hundsanering, dvs Ia blev schamponerad. Därefter åkte vi till bekanta som hade födelsedagskalas, både för barn och förälder. När vi tryckt i oss tillräckligt mycket kakor, bullar, tårtor och glass var det dags att åka hem och laga middag.

Efter middagen har vi först kammat lite hund. Det är märkligt, vi klippte henner ganska så mycket i september, och bestämde att det blir inga utställningar före lilla stockholm nästa år, men till dess borde pälsen ha hunnit växa ut. Jag kan säga att pälsen växer med sådan fart att vi skulle kunna ställa henne på Stora Stockholm om vi ville.

När vi plågat hunden tillräckligt länge tittade vi på Miss Marple (DVD) och fikade, och nu väntar en stunds arbete inför morgondagens möte, som börjar klockan 8.

Inga kommentarer: