torsdag 27 november 2008

Dagboksblad 27 november 2008

Vad gör man en torsdag i november? Till exempel sitter på ett möte mellan 9 och 15, där det diskuteras fel saker och framför allt fattas korkade beslut. Mina arbetskamrater i ledningsgruppen hade i onsdags beslutat att vi på detta torsdagsmöte skulle lägga fram ett förslag om nytt projektarbete, ett förslag som jag starkt emotsatte mig för det var så jävla dumt. De andra i ledningsgruppen höll i viss mån med om att förslaget kanske inte var så bra, men tanken kunde vara att provocera för att folk skulle reagera och börja göra det dom borde göra. Dessvärre hade inte förslaget den effekten. Mötet tyckte det var ett bra förslag och sa ja!. Idioter!!! När jag senare på eftermiddagen pratade med folk höll dom med om att det inte var något bra beslut, och dom kunde inte förstå hur dom gått med på det. Syrebrist? Paltkoma?

Under förmiddagen ringde också chefen för vårdcentralen, och när jag skällt ut henne lovade hon att ha ett allvarligt samtal med den idioten till läkare som jag tidigare talat med. Vidare sa hon att en annan läkare skulle ringa upp mig under nästa vecka för att bättre förklara vad det kunde vara för fel på äldsta dotterns häl. Sedan sa hon också något intressant. Eftersom äldsta dottern är myndig får egentligen inte läkare tala med mig om hennes hälsotillstånd. Jag har ingen rätt att få veta någonting. Fan, jag vill inte ha en myndig dotter, det blir så besvärligt. Men det skulle inte vara något problem i detta fall, blev jag lovad.

Kvällen ägnades åt hundpromenad, lite arbetande och tittande på Animal Planet. Vad mer kan man begära av en torsdag i november?

2 kommentarer:

Märy sa...

Jamen, herregud. Bara dottern säger att det är ok att ni pratar om hennes hälsotillstånd så hävs ju sekretessen.
Tråkchef!

Hundblues sa...

Ja, nu blev det ju inget problem med sekretessen, för dom förstod nog att det var OK. Men tack för att du berättade hur det fungerar, för även om jag misstänkte att det var som du säger, visste jag inte med säkerhet.