fredag 31 oktober 2008

Dagboksblad 31 oktober 2008

Dag före röd dag brukar betyda att man arbetar halvdag. Detta gäller dock inte brandkåren, taxiförare och mitt företag. Vi arbetar naturligtvis hel dag. Men det var väldigt många som hade skrivit WFH på sina dörrar i går eftermiddag. Jag gissar att WFH betyder att man jobbar hemma. Mig hade någon jävel bokat in på en MBL-information kvart över tre, så jag kom ju inte iväg från jobbet förrän bortemot fyra.

Förutseende som vi hade varit fanns det redan mat hemma att laga till. Dessvärre slumpade det sig så att maten var färdig att ätas precis samtidigt som jag skulle ha telefonmöte med monterkommitén i rasklubben. Tur att man är van att ha telefonkonferenser så man vet hur en mute-knapp ska hanteras. Så för alla er som undrar kan jag nu berätta att vi har börjat planera inför rasmontrarna på Stora Stockholm i december och My Dog i januari. Ett upprop till medlemmarna om att höra av sig till monterkommitén om man kan ställa upp och bemanna montern finns också på rasklubbens hemsida, dock alldeles för undanskymt tycker jag. Det borde ju stå på första sidan.

Fredag betyder ju (oftast) doobidoodag också. Så det tittade vi på. Lite tråkigt med alltför egocentrerade artister bara. Sedan blev det en kvällspromenad med hund. Inte så lång, för (som tidigare påpekats) de flesta jobbar halvdag idag, och lämnar inte alls sin hund på dagis, varför dagis hade möjlighet att gå en riktigt lång promenad med hundarna, plus att (som tidigare påpekats) de flesta, inklusive frun arbetar halv dag idag, så hon och Ia hade gått en lång promenad med lösspring på golfbanan tidigare i eftermiddags.

Nu ska jag arbeta en stund med bilder i datorn, sedan är det läggdags.

Inga kommentarer: