fredag 17 oktober 2008

Dagboksblad 17 oktober 2008

Sista arbetsdagen på veckan. Möte mellan 9 och 14, utan lunchpaus. Sånt funkar inte, så jag lämnade ett möte i förtid och klämde i mig en panpizza på 4,45,65 min.

För en gångs skull försökte jag åka hem tidigt från jobbet och lyckades. Nästan. När vi handlat och käkat middag drog vi en sväng till IKEA, och sedan hem för att hinna göra fika till doobidoo, men som tidigare skrivits, det sket sig. Efter att personligen ha ingripit i eländet lyckades jag i alla fall spela in större delen av programmet. Men det var en besvikelse. Visserligen var Peter Apelgren med och det kan höja det mesta till skyarna, men som balans till hans genialitet hade dom bjudit in alfabetsbarnet Caroline af Ugglas. Snacka om att hon lider av boksavskombinationer, där ADHD bara är förnamnet. Jag står inte ut med människan! Nu ska jag lägga mig strax så man får sova länge, för det behöver jag.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Kan hålla med dig att det är nog en mängd bokstäver inblandade där i många olika kombinationer :)

Anonym sa...

var ute och läste lite bloggar och klickade mig vidare på deras länkar och hamnade på en blogg som gjorde mig glad. Då jag har för mig att jag har läst hos dig att du som jag gillar Kristoffer Apelquist så tänkte jag att det här måste jag visa Famiglia. Du kanske redan har varit här om inte annat så trevlig läsning ;)
http://kristofferappelquist.blogspot.com/

Anonym sa...

JAAAA visst är det många bokstavskombinationer där inne i "stallet"!!
Jag får krypningar i kroppen....

Hundblues sa...

Så skönt att höra jag inte är ensam om att ha problem med Caroline af Ugglas.

Breezie, jag vill inte riktigt kännas vid någon passion för Kristoffer Apelquist. Därmed inte sagt att jag tycker han är dålig, men jag vet knappt vem det är. Jag kände igen honom på hans blogg, men inte mer än så.

Anonym sa...

Nej jag ser ju nu när jag läser en gång till i din blogg att det stog ju Peter Apelgren. Så fel jag hade hahahaha

Anonym sa...

Åh, hela familjen är allergisk mot henne - utom möjligen sexåringen som inte har nån koll alls på tv-människor.

Förresten tycker jag CaU är misstänkt sexårig i sitt uppträdande...

Hundblues sa...

Breezie, det är däremot riktigt, Peter Apelgren håller jag högt.

Dragariel, du ska se att det ordnar sig med lillpyres omdöme också. Ge genne bara några år så att hon blir äldre än CaU verkar vara.