söndag 19 oktober 2008

Dagboksblad 19 oktober 2008

Det är tur att bloggen är ett medium som är skrivet, för prata kan jag inte riktigt längre. Jag har sjungit lite för mycket idag. Men det blir ju så; ska man ut och sjunga för folk som betalat för att höra mig, så måste man repetera lite före. Och det har jag gjort. Mycket! Dessutom har vi plockat undan trädgårdsmöberna, skördat äpplena från det ena trädet (Lobo) samt klippt gräset för sista gången för i år.

Vidare har det bakats vitt bröd och grovt (nåja, det är i alla fall lite råg i, även om det är mycket sirap också). På grund av allt bakande och repeterande har jag inte hunnit promenera med hunden idag. Men det finns andra i familjen som inte ska ut och giga på tisdag och som dessutom är sämre än jag på att baka, men desto bättre på att promenera hund.

Nu hörde jag just hur vattenkokaren i köket slog av, det betyder att om fem minuter är teet klart, och då blir det te och nybakat bröd på sängen. Så det så!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det ska visst vara bra för rösten att ta ett flag chips, innan man ska sjunga.

Det kanske hjälper så man inte blir hes? Inte vet jag.

Hoppas det blir en bra spelning på tisdag.

Hundblues sa...

Chips??? Det tror jag på. Men är du säker på att man inte ska klämma i sig en hel påse? Det kanske är dumt att chansa med mindre.

Anonym sa...

Jag hörde Jill Jonsson prata om det och hon var ganska noga med att det bara skulle vara 1 st, tyvärr.

Jag tar oftast en påse, och det kanske är därför jag inte sjunger så bra. Hade kanske gått bättre om jag nöjt mig med 1 st.

Hundblues sa...

Aj då. Då kanske jag hoppar över det knepet.