måndag 1 augusti 2011

Dagboksblad måndag 1 augusti 2011

Så var semestern för hunddagiset slut, och jag lämnade Ia där i morse. Hon var glad som alltid när hon inte varit på dagis på länge. Sedan lämnade jag bilen på verkstad. Dessvärre hotade dom med att vilja behålla bilen till i morgon. Det var ju inte bara vanlig service utan lite reparationer och kanske beställning av reservdelar också. Inte mycket att göra åt.


Arbetsdagen förflöt i anständig takt. Inte så mycket att göra, men mer än förra veckan. Som jag skrev i fredags så har jag flyttat igen. Nu till en mer permanent plats. Ett stort hörnrum som det anstår en chef :-).

Det blev alltså till att åka buss hem från jobbet idag. Inge vidare kan jag säga. Jag har i och för sig inget emot att åka med kommunala färdmedel, det gör jag ju hela vintern, men på sommaren är det så förbannat varmt på bussarna. Så även idag.

Idag var alla barn hemma till middagen och vi hade familjeråd. Äldsta dottern hade gjort ett förslag till dagordning och förberett en del frågor, och yngsta dottern var ordförande. Det är bra att alla i familjen har föreningsvana. Vi avhandlade så viktiga saker som om jag skulle åka till åland över dagen med mina barn denna vecka (en födelsedagspresent som dom ännu inte infriat), när yngsta dottern skulle få hjälp att boka tandläkartid via datorn, när vi skulle titta på ny cykel till äldsta dottern, om och när och vilka som ska gå på cirkus Scott och om vi ska gå på restaurang före dess, vem som ska boka biljetter till Blidösund när Knock-out Greg spelar senare i höst, vem som ska boka biljetter till Blues at Sea, vad vi ska göra i kväll, hur helgen ska planeras, och säkert något mer som jag glömt.

Efter middag och middagssamanträde tittade vi på bilderna från Paris, och sedan var det hundpromenad och ut och springa. Hemkomna blev det fika och sedan har jag suttit med iPaden och försökt göra musik. Yngsta dottern hade börjat på en låt från Bo Kaspers orkesters senaste skiva, och jag slutförde den, så gott jag kunde. Nu återstår bara att lägga på sång. Och att gå och lägga sig, för klockan har blivit alldeles för mycket.

Inga kommentarer: