lördag 6 augusti 2011

Dagboksblad lördag 6 augusti 2011

Vaknade i anständig tid, och gick upp och gjorde morgonfika. Lite senare blev det frukost, och så promenerade vi in till Vadstena. När vi kom hem igen visade det sig att vi hade gått drygt ått km. Inte illa.

Sedan stuvade vi in hunden och oss själva i bilen och åkte via Motala och Borensberg till Ljungsbro för att besöka Cloetta och deras fabriksförsäljning. Där köpte vi det nödvändigaste (500g romerska bågar, 500g, center, 500 kokosprickar och en del kexchoklad). Och sedan åkte vi till Åbacka kafé, som enligt mitt förmenande, med reservation för viss okunskap, är ett av Linköpings bästa kaféer. Där träffade vi Carin och Linnéa, och fikade tillsammans. Sedan promenerade vi bort till Tannerfors slussar, och såg när en båt slussade sig upp de 10 metrarna. Och sedan gick vi till bilen och åkte hem till Carin. Där lagade vi, och åt middag, och sedan var det dags att köra tillbaka till Vadstena, om man inte ville köra hela sträckan i mörker. Det ville man inte.

Tillbaka i husvagnen fastnade vi framför James Bond-filmen på TV4, och när det var slut. bidde det en hundpromenad. Och sedan läggdags.

Inga kommentarer: