tisdag 11 oktober 2011

Dagboksblad tisdag 11 oktober 2011

Denna dag hade jag tänkt ha semester, och käka lunch med en kompis i stan, men eftersom frun åkt till Polen, och jag inte visste om Ia skulle börja löpa, valde jag att ställa in lunchen i förra veckan för säkerhets skull. Ia skulle inte börja löpa idag, utan hon har varit på dagis som vanligt. Som en följd av min plan att ha semester idag, hade jag nästan inga möten inbokade. Faktiskt bara ett enda.


När dagens enda möte var slut klockan halv tre åkte jag och hämtade husvagnen från verkstaden. Den är nu både nyservad och återställd efter inbrottet. När jag dumpat vagnen på parkeringen hemma åkte jag och hämtade hunden på dagis, och sedan full fart mot stan och fotokursen. För sent kom jag, men det var väl knappast annat att vänta.

Efter fotokursen åkte jag hem för att käka middag, och sedan gå en hundpromenad. Därefter var det meningen att jag skulle jobba, men jobbdatorn håller på med någon obegriplig jävla uppdatering, så det går inte att jobba på den. Jag har försökt i över en timme, men det är omöjligt. Man blir måttligt glad kan jag säga. Det gör att jag inte kan förbereda morgondagens möten. Inte lyckat, men det är också fan att det blir en sådan katastrof för att man inte kan jobba hemma en kväll. Nu ska jag strax se till datorn om den är färdig med uppdateringarna. Om det inte är det ger jag fanken och går och lägger mig.

Inga kommentarer: